Welkom op de website van Glasvezel Bedrijventerrein. We hebben op diverse bedrijventerreinen in Nederland een glasvezelnetwerk aangelegd en gaan daarmee door. Op deze site vindt u alle relevante informatie over de reeds gerealiseerde en nieuwe glasvezelnetwerken.

Waarom overstappen op glasvezel?

Omdat glasvezel nu beperkt en alleen tegen hoge kosten beschikbaar is, zijn de meeste bedrijven op het terrein nog aangesloten op het kopernetwerk. De opkomst van nieuwe applicaties en clouddiensten vraagt om een bedrijfsnetwerk dat klaar is voor de toekomst, zodat de continuïteit van uw organisatie op de lange termijn geborgd zal zijn. Dat kan met glasvezel, de drager van nieuwe datacommunicatienetwerken. Met een snel en betrouwbaar netwerk met een onbegrensde capaciteit, kunt u als onderneming innoveren en groeien. 

Glasvezelnetwerk

Glasvezel Bedrijventerrein ontwikkelt en exploiteert op diverse bedrijventerreinen zakelijke glasvezelnetwerken.

Alleen de bedrijven die een abonnement afnemen worden direct aangesloten. Bedrijven kunnen we vanzelfsprekend ook voor kiezen later aan de sluiten. Daarvoor gelden andere voorwaarden dan voor bedrijven die direct bij aanleg een abonnement afnemen. De reden is dat individuele na-aansluitingen duurder zijn dan de aansluitingen die bij de aanleg direct worden gerealiseerd.

Voor het werven van abonnementen werkt Glasvezel Bedrijventerrein samen met resellers en andere ict-diensverleners.

Netwerkbeheerders en alle ICT-dienstverleners die klanten hebben op het bedrijventerrein kunnen contact opnemen met info@glasvezelbedrijventerrein.nl om voor hun klant een abonnement aan te vragen.