Zakelijk Glasvezelnet Bedrijventerreinen Didam

Welkom op de website van Glasvezel Bedrijventerreinen Didam. Het netwerk op Kollenburg is nu operationeel. We starten nu met de aanleg van het glasvezelnetwerk op bedrijventerrein De Fluun. Op deze site vindt u alle relevante informatie over dit initiatief. Doelstelling is per 1 mei aanstaande ook op die terreinen ons glasvezelnetwerk operationeel te hebben.

Omdat daar ook woonhuizen staan, hebben we een speciaal startabonnement voor glasvezel, internet en TV. 

Het is via ons netwerk ook mogelijk panden op verschillende locaties op het terrein onderling lokaal te verbinden met een ethernetverbinding.

Waarom overstappen op glasvezel?

Omdat glasvezel nu beperkt en alleen tegen hoge kosten beschikbaar is, zijn de meeste bedrijven op het terrein nog aangesloten op het kopernetwerk. De opkomst van nieuwe applicaties en clouddiensten vraagt om een bedrijfsnetwerk dat klaar is voor de toekomst, zodat de continuïteit van uw organisatie op de lange termijn geborgd zal zijn. Dat kan met glasvezel, de drager van nieuwe datacommunicatienetwerken. Met een snel en betrouwbaar netwerk met een onbegrensde capaciteit, kunt u als onderneming innoveren en groeien. 

Lees verder